Develu e-bike
met middenmotor

van €1999,- voor €1499,-

Met deze elektrische fiets de Bikkel IBEE DNAMIC 1 maak je je niet meer druk om een heuvel of helling. Deze e-bike herenfiets is uitgerust met de meest krachtige motor die op dit moment te verkrijgen is.

Omdat deze motor ook nog eens geruisloos is, kom je gewoon tot rust tijdens het fietsen. Het maakt niet uit waar je fietst, of hoe je fietst, deze motor biedt altijd de juiste fiets ondersteuning op het juiste moment.

Dit levert dus een hele fijne natuurlijke fiets ondersteuning op. Dit komt omdat de motor gebruik maakt van vier verschillende sensoren; › trapkracht-,
› schakel-,
› snelheid-,
› en een rotatiesensor.

Daarnaast zit er op het stuur een luxe center LCD display met 5 ondersteuningsstanden, accu-indicatie, tijd, totaalafstand, dagafstand, achtergrondverlichting, wandelhulp functie en een verbruiksindicator. Door deze verbruiksindicator kan je te allen tijde precies zien en bijhouden hoeveel power de motor gebruikt. Deze prachtige fiets is een niet alleen een lust voor het oog en zeer gebruiksvriendelijk, maar ook bijna onderhoudsvrij. Dankzij de schakelsensor worden de ketting, tandwielen en versnellingsnaaf tijdens het schakelen niet belast en hierdoor is de fiets veel minder slijtage gevoelig.

Lees meer +