Elektrische fiets met middenmoter

van €2499,- voor €1695,-

Wil jij ook een elektrische fiets met middenmotor kopen? Deze Bikkel IBEE DNAMIC 2 herenfiets heeft de meest stille, maar ook de krachtigste motor die op dit moment te verkrijgen is.

Deze motor is zo stil dat je niet eens merkt dat je gebruik maakt van de fietsondersteuning. De mate van ondersteuning kan je zelf instellen, maar deze wordt ook beïnvloed door de volgende 4 sensoren: trapkracht-, schakel-, snelheid-, en de rotatiesensor. Door deze sensoren weet de motor precies welke mate van ondersteuning er nodig is. Of je nog tegen een berg op fietst, naar je werk fietst of een fietstocht maakt, je hebt door dit systeem een constante fijne ondersteuning.

De schakelsensor zorgt er tevens voor dat de ketting, tandwielen en versnellingsnaaf tijdens het schakelen niet belast worden. Hierdoor is de fiets veel minder slijtagegevoelig en vergt hij minder onderhoud. De fiets is voorzien van een luxe LCD display met 5 ondersteuningsstanden, accu-indicatie, tijd, totaalafstand, dagafstand, verbruiksindicator, wandelhulp functie en achtergrondverlichting. Door de verbruiksindicator kan je continue exact bijhouden hoeveel power de motor verbruikt.

Lees meer +